Tuesday, December 3, 2013

SUE'S HOUSE

 ASSALAMUALAIKUM SEMUA. 

Harini su nak perkenalkan page business su. Jom la Like page SUE'S HOUSE  and jalan2 kat situ.

INSTAGRAM : SUEZZHOUSE

Banyak dress cantik2. Jom support Su. 

Kalau berminat boleh komen di gambar or fast reply just whatsapp su 0175416590.



Su juga agen BLiNQ. Kalau nak order jangan malu2 ye. Hasilnya sangat memuaskan. Su pun minum BLinQ Ni. 
Jom order laju2! 
Nak tanya appe2 justa whatsapp su ye. 0175461590



Thursday, November 14, 2013

CURCUMA MANGGA CURE

Assalamualaikum semua! Dah lama Su tak menulis kat blog ni. Fuuhh
dah berhabuk dah. Eh gurau je. 

Harini Su nak memperkenalkan satu produk khas untuk pesakit resdung dan lain2 lagi kegunaannya.

CURCUMA MANGGA CURE





Mempunyai masalah resdung yang kronik tapi tak jumpa penawar yang sesuai??
@
Anda takut untuk mencuba ubat2 resdung yang berlambak di pasaran??

Sekarang anda boleh hilangkan segala kerisauan anda dengan mencuba produk CMC yang disahkan oleh KKM.
Jangan ragu2 atau takut.

Tak cuba tak tahu!
Dah cuba baru tahu.

*membantu menyembuhkan masuk angin, dan sakit perut
*menghilangkan kulit lebam akibat luka
*menyembuhkan penyakit kanser
*membantu menyembuhkan penyakit tumor
*mencegah kerosakan sistem rahim, membantu mengurangi berat badan (sangat bagus bagi anda yang sedang diet)
*menyembuhkan asma dan sesak nafas
*mampu menghentikan pendarahan, sebagai sumber antioksidan alami
*membantu merangsang produksi sel darah merah, menyegarkan kulit dan menyihatkan badan secara alami
*mengurangkan resdung dan bau mulut yang berpunca darinya.

MARI! MARI! MARI!
DAPATKAN CURCUMA MANGGA CURE DENGAN HANYA :
RM 45 - 30 BIJI
RM 85 - 60 BIJI
- FREE POSTAGE


HANYA AMBIL 2 BIJI SEHARI DAN AMALKAN MINUM AIR MASAK INSYAALLAH MASALAH RESDUNG ANDA AKAN BERANSUR PULIH.

Jika berminat just contact me. 0175461590 (whatsapp) 


Friday, September 14, 2012

SPECIAL DAY IN DISNEYLAND

It was special for me because i celebrated my birthday in Disneyland this year and meet many characters from various cartoon such as Monster Inc, Marry Poppins, 101 Dalmatian, Snow White, Sleeping Beauty, Winnie the Pooh, Cars, Mickey Mouse and Friends,Aladdin, Toy Story, Pinnochio, Alice in Wonderland and many more..my brother planned it for me..how sweetttt...it was first time for me to celebrate in outside of my beloved country..and it was rare to for us right..i will keep this memory until the day of my last breath..

For whom want to make a surprise to your beloved person, make it extraordinary but make it simple because simple is nice and more special..that's my opinion..however,believe in your instinct when you want to make surprise..

For those get surprise, please appreciate it although it did not like what you want or dream..because if you ignore it,that person will felt sorry or sad..and maybe next time he or she will try better surprise for you..

TADA!! JANG!!! SURPRISE!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
copyright BY NUR SURIANI HAK CIPTA TERPELIHARA