Sunday, October 30, 2011

Blog [SC] Follower Giveaway

Assalamualaiku semua..

sihat x? hrap2 sihat ye..pagi ny sebelum nak pegi jalan2 kn..sue nak msuk contest la..saja suka2,..

kalau ada masa lapang yang terluang jom ikut sue join sekali ye..




nak join tekan SINI YE!

mari2! ramai..

Apa yang korang kena buat?

  1. Follow blog SC ni. Kalau tak follow makne nye tak join ye :p
  2. Letakkan banner Giveaway SC ni dekat entri korang.(kalau boleh terus
    buat link image sebab senang orang nak join).
  3. Buat satu entri pasal giveaway SC ni bertajuk:"Blog [SC] Follower Giveaway"
  4. Linkkan entri anda ke ke entri GA ni.
  5. Tagged 2 orang rakan blogger dan pastikan dorang tau yang dorang di tag.
  6. link blog SC "http://shah-cyber.blogspot.com" dalam bloglist.
  7. Tinggalkan komen beserta link entri korang :)
  8. Pemenang akan dipilih secara rawak.
  9. Hadiah Akan Diberitahu Nanti.


Sumber: http://shah-cyber.blogspot.com/2011/10/giveaway-pertama-sc-di-blog-baru-ni.html#ixzz1cDxcydSz


tagged:



3 bisik-bisik disini:

by Zent said...
This comment has been removed by the author.
by Zent said...

hai sue!ni shah ni..sue join kn GA shah ni kn?knpe x post link entri ni dekat comment blog shah?cepat2 pegy post..hehe..kalo x nt shah x tau yg sue join :)

sue stewart said...

@by Zent sory bos..terlupa,.:p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
copyright BY NUR SURIANI HAK CIPTA TERPELIHARA