Friday, November 4, 2011

Alhamdulillah..:)

Assalamualaikum..
hari ini adalah hari2 yang dinantikan oleh semua pelajar UiTM yang baru sahaja abis final exam

hari ini result telah keluar dan diemailkan ke email masing2

tapi masih ada yang terlupa email sendri..itu tak tahu la kan..



Alhamdulillah sue dapat dekan..

InsyaAllah sue akan buat yang terbaik lagi untuk sem2 yang akan datang..
MAK..ny hadiah adik untuk mak..:))

thniah juga untuk kawan2 yang laen..xdpt dekan xbermaksud korg xhebat..
perlukan usaha lagi.ad lagi 4 sem..chaiyok2!

ok..:) done..:)







5 bisik-bisik disini:

Nessa Sierra said...

Tahniahhhhh!!
hehe

xjauh beza ngan result saya last sem. This sem is quite lame laaa...0.01 jer nak dapat Dekan!

Once again, congratz!

sue stewart said...

@Nessa Sierrathnx sis! sme2 kte brusaha tuk sem2 yang akan dtg! :)

Nurul Mazni Sawal said...

wahhhh.. tahniah bebeh.. result gempak giler.. huhuhu.. kekalkan keyh! gud luck!

sue stewart said...

@Nurul Mazni Sawalthnx ye mazni..:)

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow,,,follow pakjoe blk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
copyright BY NUR SURIANI HAK CIPTA TERPELIHARA