Monday, November 14, 2011

I LOVE YOU

Assalamualaikum readers!

i love my readers..n more i love if they comment it..:p
gedik gla ayat..hihi..saje suka2..

nak bce 1 cerita x? I LOVE YOU



Isteri: Abg,..abg cintakan syg tak? Kawan2 syg semua ckap suami diorg ckp I LOVE YOU tiap2 hri..npe abg xcakap?

Suami: Ada la..

Isteri: Ape sebab abg cintakan syg? Syg nak tahu..

Disebabkn si suami xnak si isteri tertanya tanya dia pun menjawab..

Suami: Abg cintakan syg sbb syg comel..syg mnja..syg jln pn cantik..syg pndai brgaya n ,mcm2 lg la suani dia ckp..Si isteri pn ske sgt..

3 hari selepas si isteri excident dan koma..tdak boley brckp brjalan dan bergaya,.Dengan perasaan yang sedih si suami datang melwat isterinya.Dan si suami tahu orang yang koma boley mendengar..lalu dia membisikkan sesuatu kepada isterinya

Suami: Sebenarnya saya cintakan awak sebab saya betul2 maksudknnya..I LOVE YOU BECAUSE I MEAN IT. Kalau saya cintakan awak sbb awak comel mnja cantik..sekarang  awak da xde semua tue..mknenya saya xboley cintakan awak da..awak da koma.

Si isteri mengalirkan air mata selepas mendengar apa yang dikatakan oleh suaminya.

Moral of the story..:)
cintaila seseorang kerana kita benar2 cintainya..bukan kerna rupa atau apa2..

done..:)







5 bisik-bisik disini:

raya korbanz said...

:(....

sue stewart said...

@raya korbanzalolo..abg king sdey lk..

Cik Nynna said...

salam , wahh nice entry , sweet sangat lah , hehe i like :)

Nono Lu said...

i sudah culik ini entry.. :P

sue stewart said...

@Nono Lu culik pn culik la cik nono...sharing is caring..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
copyright BY NUR SURIANI HAK CIPTA TERPELIHARA